7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

En masse internet webshops frembyder nu en hel del forskellige leveringsmetoder. En favorit er nu om stunder levering til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo ualmindeligt overkommelig, og tit tillige den mest betalelige leveringstype.

Du kan også overveje at få pakken leveret hjem til din privatadresse eller ud på din arbejdsplads. Metoden viser sig tit en kende dyrere, men tillige i høj grad fleksibel. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog altid være at hente ordren selv, som desværre afhænger af at du har bopæl i kort afstand af internet virksomhedens adresse.

Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ekstremt relevant om man skal bruge varerne nu og her, og i det øjemed er det naturligvis essentielt at du kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt for det aktuelle produkt.

Adskillige netshops i Danmark tilsiger dag-til-dag fragt på mange af shoppens produkter, men husk at det betinges af at bestillingen indsendes inden et angivent tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få pakken fikset inden lagermedarbejderne drager hjemad.

Nogle webshops lover gratis fragt, men typisk forudsætter det at man indkøber for et bestemt beløb. Derudover kan du udse dig den mest prisbevidste fragtmulighed, som ofte – uafhængig om du opholder sig ved Vejle, Vordingborg eller Tønder – vil blive at få fragtfirmaet til at levere varerne til et afhentningssted.

Leveringstiden kan vise sig at være særdeles afgørende

Det er i dag i høj grad smart for os alle at lave prissammenligning på forskellige internet outlets på Fairbyg og følgelig har en hel del internet varehuse fundet det uundgåeligt at nedsætte priserne på mange af deres varer – til babyer og børn, samt også til kvinder og mænd – betragteligt, og endda nogle gange præstere gratis levering.

Derfor kan det alligevel være profitabelt at inspicere enkelte internet foretagender efter tilbud inden du placerer ordren, således at du er usvigeligt sikker på at modtage den mindst kostelige pris.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du gerne vil klare betalingen af flere omgange.

Det anbefales at du kigger på netbutikkens bedømmelser

Før folk shopper på en e-forretning bør de utvivlsomt overveje virksomhedens vilkår, men det er ofte et omfattende arbejde.

En anden løsning kunne derfor være at kigge om e-forhandleren er e-mærket medlem, grundet at det bør være en angivelse af at online forhandleren opfylder de officielle danske regler, samt at forretningen nu og da besøges af fagmænd der har ekspertise inden for lovene på området. Dette er desuden din chance for en håndsrækning, ifald du bliver udsat for problemer som følge af din bestilling.

Udover dette anbefaler vi at køberen er vidende om de mest essentielle vedtægter der har indflydelse på bestillingen, til eksempel hvilken returrettighed e-forretningen kører med. Her er det på samme måde afgørende, at man stadigvæk beholder sin kvitteringsmail, således man en anden gang kan påvise sin shopping, uanset om du søger efter varer til en mand eller kvinde.

En hel del forskellige leveringsmidler

Trustpilot tilbyder uden sammenligning fornemme chancer for at udforske ganske mange tidligere kunders vurderinger og herved er det smart, at du gennemgår internet forhandlerens vurderinger inden du handler.

Facebook fører til lignende en række ønskværdige muligheder for at få en idé om e-forhandlerens troværdighed. Desuden møder vi en række netbutikker hvor man kan sammensætte en anmeldelse af ordreforløbet, som ydermere må udnyttes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Vores hjemmeside er finansieret af reklamer. Vi har samarbejdsaftaler med nogle forskellige e-handler derved at vi publicerer firmaernes varer, og får provision hvis en af de besøgende på vores website gennemfører en bestilling.