7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator – PRISVINDER

Flere billeder

879,00 kr.

Miss Bi er en yderst effektiv dobbelt vibrator fra tyske Fun Factory, der med sine kraftige vibrationer stimulerer dig til maksimal nydelse. Vibratoren forkæler dig både indvendigt med sin lækkert udformede dildo og udvendigt på klitoris, med den lille fl … læs mere her

Er Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator - Bordeaux på lager?

Annonce
Køb Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator - Bordeaux

Beskrivelse

  • Navn: Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator – Bordeaux
  • Pris: kr. 879.00
  • Vare ID: 14858
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator - Bordeaux

Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator – Bordeaux fra Fun Factory

Vidste du, at sexlegetøj indgår naturligt i mere end halvdelen af alle parforhold i Danmark. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, produceres der god kvalitet fra Fun Factory og folk er rigtig glade for denne Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator – Bordeaux. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, dine varer leveres i en neutral indpakning, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator – Bordeaux giver helt nyt liv til sexlivet

Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator – Bordeaux ligger på hylden i det store sortiment der er i en vores rigtig gode kategorier, nemlig denne. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator – Bordeaux fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator – Bordeaux – fordele ved at købe online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er der bedre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator – Bordeaux på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator – PRISVINDER”