7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Strap U Regal Rider Vibrerende Triple G Strap-On Dildo

Flere billeder

699,00 kr.

Opgradér legen og opnå kinky fælles oplevelser uden andet mellem jer end den populære Regal Rider Vibrerende Triple G Strap-On Dildo fra Strap U. Regal Rider er en lækker vibrerende harness-fri påspændings dildo, som holdes fast af kvindens bækkenbundsmus … læs mere her

Er Strap U Regal Rider Vibrerende Triple G Strap-On Dildo - Rose på lager?

Annonce
Køb Strap U Regal Rider Vibrerende Triple G Strap-On Dildo - Rose

Beskrivelse

  • Navn: Strap U Regal Rider Vibrerende Triple G Strap-On Dildo – Rose
  • Pris: kr. 699.00
  • Vare ID: 19625
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Strap U Regal Rider Vibrerende Triple G Strap-On Dildo - Rose

Strap U Regal Rider Vibrerende Triple G Strap-On Dildo – Rose fra Strap U

Vidste du, at sexlegetøj indgår naturligt i mere end halvdelen af alle parforhold i vores breddegarder. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, kan du roligt gå efter sagerne fra Strap U og et af de helt populære produkter er denne Strap U Regal Rider Vibrerende Triple G Strap-On Dildo – Rose. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Strap U Regal Rider Vibrerende Triple G Strap-On Dildo – Rose giver helt nyt liv til sexlivet

Strap U Regal Rider Vibrerende Triple G Strap-On Dildo – Rose er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i vores varekategori denne. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Strap U Regal Rider Vibrerende Triple G Strap-On Dildo – Rose hos den populære shop Sinful.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på dette produkt. Køber du varer online er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Strap U Regal Rider Vibrerende Triple G Strap-On Dildo – Rose – fordele ved at købe online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er der bedre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I onlineshoppen er der ingen kø det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Mange leder efter den billigste Strap U Regal Rider Vibrerende Triple G Strap-On Dildo – Rose på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Strap U Regal Rider Vibrerende Triple G Strap-On Dildo”