7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Minds of Love TrainBalls Gym Set Bækkenbundskugler

Flere billeder

323,00 kr.

Hvem siger, at træning behøver være kedelig? Få stærkere muskler, øget følsomhed og endnu bedre orgasmer med TrainBalls bækkenbundskuglerne fra Minds of Love. Skift mellem de 5 forskellige kugler med stigende tyngde, for en effektiv og nem bækkenbundstræn … læs mere her

Er Minds of Love TrainBalls Gym Set Bækkenbundskugler - Mixed colours på lager?

Annonce
Køb Minds of Love TrainBalls Gym Set Bækkenbundskugler - Mixed colours

Beskrivelse

  • Navn: Minds of Love TrainBalls Gym Set Bækkenbundskugler – Mixed colours
  • Pris: kr. 323.00
  • Vare ID: 18910
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Minds of Love TrainBalls Gym Set Bækkenbundskugler - Mixed colours

Minds of Love TrainBalls Gym Set Bækkenbundskugler – Mixed colours fra Minds of Love

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i Europa. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, er det godt bud varer fra Minds of Love og mangler du eller I noget der kan give lidt ekstra liv, kan I roligt prøve denne Minds of Love TrainBalls Gym Set Bækkenbundskugler – Mixed colours. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, dine varer leveres i en neutral indpakning, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Minds of Love TrainBalls Gym Set Bækkenbundskugler – Mixed colours giver helt nyt liv til sexlivet

Minds of Love TrainBalls Gym Set Bækkenbundskugler – Mixed colours er klar til dig her i shoppen. Du finder den i vores gruppe af varer denne. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Minds of Love TrainBalls Gym Set Bækkenbundskugler – Mixed colours fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, det kan jo passende være produktet er på siden. Når du handler online sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Minds of Love TrainBalls Gym Set Bækkenbundskugler – Mixed colours – fordele ved at købe online

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Mange leder efter den billigste Minds of Love TrainBalls Gym Set Bækkenbundskugler – Mixed colours på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Minds of Love TrainBalls Gym Set Bækkenbundskugler”