7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Master Series Face Fuk Strap-on Gag

Varenummer (SKU): 18297 Kategorier: , , , ,
Flere billeder

299,00 kr.

Udlev jeres vildeste fetish og BDSM-fantasier med Face Fuk Strap-on gag’en fra amerikanske Master Series. Kinky maske, som du kan sætte for munden som en gag, eller på hagen, så tungen er fri til at gå ekstra på opdagelse mens den dildoen fylder din par … læs mere her

Er Master Series Face Fuk Strap-on Gag - Sort på lager?

Annonce
Køb Master Series Face Fuk Strap-on Gag - Sort

Beskrivelse

  • Navn: Master Series Face Fuk Strap-on Gag – Sort
  • Pris: kr. 299.00
  • Vare ID: 18297
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Master Series Face Fuk Strap-on Gag - Sort

Master Series Face Fuk Strap-on Gag – Sort fra Master Series

Det er ikke kun i storbyerne, at sexlegetøj er blevet meget mere almindeligt i vores breddegarder. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, får du rigtig meget for pengene fra mærket Master Series der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne Master Series Face Fuk Strap-on Gag – Sort. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Master Series Face Fuk Strap-on Gag – Sort giver helt nyt liv til sexlivet

Master Series Face Fuk Strap-on Gag – Sort er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i vores gruppe af varer denne. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Master Series Face Fuk Strap-on Gag – Sort online hos webshoppen Sinful.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Køber du varer online er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Master Series Face Fuk Strap-on Gag – Sort – fordele ved at købe online

Hvis du shopper online, er der bedre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Når du handler online er du også fri for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Master Series Face Fuk Strap-on Gag – Sort på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Master Series Face Fuk Strap-on Gag”