7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

EXS Air Thin Kondomer 12 stk

Varenummer (SKU): 18285 Kategorier: , , , ,
Flere billeder

59,00 kr.

Er du på jagt efter verdens tyndeste EXS kondom? Så er din søgen ovre med EXS Air Thin. Kondomet er det næst-bedste efter at være helt nøgen, og I kan endelig nyde endnu større intimitet og nærhed. Air Thin er lavet af latex uden lugt og har silikone glid … læs mere her

Er EXS Air Thin Kondomer 12 stk - Clear på lager?

Annonce
Køb EXS Air Thin Kondomer 12 stk - Clear

Beskrivelse

  • Navn: EXS Air Thin Kondomer 12 stk – Clear
  • Pris: kr. 59.00
  • Vare ID: 18285
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
EXS Air Thin Kondomer 12 stk - Clear

EXS Air Thin Kondomer 12 stk – Clear fra EXS

Det er ikke kun i storbyerne, at sexlegetøj er blevet meget mere almindeligt i Danmark. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er det godt bud varer fra EXS og et godt bud derfra er EXS Air Thin Kondomer 12 stk – Clear. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

EXS Air Thin Kondomer 12 stk – Clear giver helt nyt liv til sexlivet

EXS Air Thin Kondomer 12 stk – Clear er en af de mest populære varer her på shoppen i den eftertragtede varegruppe denne. Du får også hele hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres EXS Air Thin Kondomer 12 stk – Clear ved den velkendte shop Sinful.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

EXS Air Thin Kondomer 12 stk – Clear – fordele ved at købe online

Når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, på tværs af forskellige webshops. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste EXS Air Thin Kondomer 12 stk – Clear på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “EXS Air Thin Kondomer 12 stk”