7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Rocks Off Petite Sensations Bubbles Plug

Flere billeder

249,00 kr.

Er du anal-begynder eller mener du bare, at alt godt kommer i små pakker? Bubbles fra Rocks Offs Petite Sensations serie er en lille silikone plug med 3-kugle design, som gør det nemt at variere påvirkningen og vænne sig gradvist til leg med dit bagerste … læs mere her

Er Rocks Off Petite Sensations Bubbles Plug - Black på lager?

Annonce
Køb Rocks Off Petite Sensations Bubbles Plug - Black

Beskrivelse

  • Navn: Rocks Off Petite Sensations Bubbles Plug – Black
  • Pris: kr. 249.00
  • Vare ID: 16723
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Rocks Off Petite Sensations Bubbles Plug - Black

Rocks Off Petite Sensations Bubbles Plug – Black fra Rocks Off

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i vores breddegarder. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, produceres der god kvalitet fra Rocks Off og der er mange, der har haft stor fornøjelse af denne Rocks Off Petite Sensations Bubbles Plug – Black. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

Rocks Off Petite Sensations Bubbles Plug – Black giver helt nyt liv til sexlivet

Rocks Off Petite Sensations Bubbles Plug – Black er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i kategorien denne. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Rocks Off Petite Sensations Bubbles Plug – Black i webshoppen Sinful.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg dette produkt. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Rocks Off Petite Sensations Bubbles Plug – Black – fordele ved at købe online

Handler du varer i en dansk webbutik, giver de dig lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og prissammenlignen er let at foretage, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Rocks Off Petite Sensations Bubbles Plug – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Rocks Off Petite Sensations Bubbles Plug”