7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Sæt

Flere billeder

299,00 kr.

Ønsker du at eksperimentere med anal stimulation? Så er Crystal Jellies Anal Starter sættet fra amerikanske Doc Johnson ideelt til dig. Sættet indeholder 3 anal dildoer i forskellige størrelser, så du gradvist kan vænne dig til at blive fyldt mere og mere … læs mere her

Er Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Sæt - Clear på lager?

Annonce
Køb Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Sæt - Clear

Beskrivelse

  • Navn: Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Sæt – Clear
  • Pris: kr. 299.00
  • Vare ID: 16561
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Sæt - Clear

Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Sæt – Clear fra Doc Johnson

Mange bruger sexlegetøj til at give krydderi til sexlivet, det gælder også folk i Europa. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra Doc Johnson og den mest populære vare er nok denne Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Sæt – Clear. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Sæt – Clear giver helt nyt liv til sexlivet

Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Sæt – Clear kan på grund af dens store popularitet nu findes i den eftertragtede varegruppe denne. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Sæt – Clear fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på dette produkt. Når du handler online kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Sæt – Clear – fordele ved at købe online

Hvis du shopper online, får du nogle bedre betingelser, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, som gør det let at sammenligne priser, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Sæt – Clear på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Sæt”