7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Sinful BumBum Large Silikone Butt Plug

Flere billeder

199,00 kr.

På jagt efter den perfekte store anal plug? Sinfuls BumBum Large er en effektiv silikone butt plug med indførbar del på 12 cm til den erfarne bruger, som gerne vil fyldes godt ud. Det tilspidsede rosebud design gør pluggen nemmere at føre ind og behagelig … læs mere her

Er Sinful BumBum Large Silikone Butt Plug - Black på lager?

Annonce
Køb Sinful BumBum Large Silikone Butt Plug - Black

Beskrivelse

  • Navn: Sinful BumBum Large Silikone Butt Plug – Black
  • Pris: kr. 199.00
  • Vare ID: 15923
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Sinful BumBum Large Silikone Butt Plug - Black

Sinful BumBum Large Silikone Butt Plug – Black fra Sinful

Der er i alle byer folk, der har taget sexlegetøj til sig, og det gælder også her i vores breddegarder. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er der mange, der finder det de leder efter hos Sinful der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne Sinful BumBum Large Silikone Butt Plug – Black. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Sinful BumBum Large Silikone Butt Plug – Black giver helt nyt liv til sexlivet

Sinful BumBum Large Silikone Butt Plug – Black er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den altid eftertragtede varekategori denne. Du får også hele hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Sinful BumBum Large Silikone Butt Plug – Black online hos webshoppen Sinful.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Sinful BumBum Large Silikone Butt Plug – Black – fordele ved at købe online

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste Sinful BumBum Large Silikone Butt Plug – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Sinful BumBum Large Silikone Butt Plug”