7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop Medium

Flere billeder

150,00 kr.

Drømmer du om at stige til tops på nydelsesbarometeret og få de skønneste orgasmer, er baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop Medium et godt valg. Den har et naturtro udseende med et markeret penishoved, årer langs skaftet og kugler. Den er lige så … læs mere her

Er baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop Medium - Rose på lager?

Annonce
Køb baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop Medium - Rose

Beskrivelse

  • Navn: baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop Medium – Rose
  • Pris: kr. 150.00
  • Vare ID: 20609
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop Medium - Rose

baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop Medium – Rose fra baseks

Vidste du, at sexlegetøj indgår naturligt i mere end halvdelen af alle parforhold i Europa. Der er mange, der gerne vil have lidt mere liv i deres sexliv og, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, får du rigtig meget for pengene fra mærket baseks som leverer kvalitetsprodukter i den frække genre, fx denne baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop Medium – Rose. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop Medium – Rose giver helt nyt liv til sexlivet

baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop Medium – Rose er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den godt sælgende kategori denne. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop Medium – Rose online hos webshoppen Sinful.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være denne vare. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop Medium – Rose – fordele ved at købe online

Når du svinger kortet i de danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Derudover har du et meget større udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop Medium – Rose på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop Medium”