7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Master Series Renegade Oppustelig Dildo

Varenummer (SKU): 15504 Kategorier: , , , , , ,
Flere billeder

399,00 kr.

Vil du gerne fyldes ud på den måde som passer netop dig? Opnå perfekt fylde og hårdhed med den oppustelige Renegade dildo. Den er lavet i lækker latex med en fast indre kerne. Dildoen påføres glidecreme, indføres og med små lette tryk på den granatformede … læs mere her

Er Master Series Renegade Oppustelig Dildo - Sort på lager?

Annonce
Køb Master Series Renegade Oppustelig Dildo - Sort

Beskrivelse

  • Navn: Master Series Renegade Oppustelig Dildo – Sort
  • Pris: kr. 399.00
  • Vare ID: 15504
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Master Series Renegade Oppustelig Dildo - Sort

Master Series Renegade Oppustelig Dildo – Sort fra Master Series

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i vores breddegarder. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, er der mange, der finder det de leder efter hos Master Series som for eksempel denne Master Series Renegade Oppustelig Dildo – Sort. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, dine varer leveres i en neutral indpakning, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

Master Series Renegade Oppustelig Dildo – Sort giver helt nyt liv til sexlivet

Master Series Renegade Oppustelig Dildo – Sort ligger på hylden i det store sortiment der er i vores gruppe af varer denne. Du får også hele hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Master Series Renegade Oppustelig Dildo – Sort hos onlineshoppen Sinful.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være denne vare. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Master Series Renegade Oppustelig Dildo – Sort – fordele ved at købe online

Når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Når du handler online er du også fri for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste Master Series Renegade Oppustelig Dildo – Sort på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Master Series Renegade Oppustelig Dildo”