7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Malesation Metal Penisring

Flere billeder

219,00 kr.

Nu kan du give din partner en ekstra kinky sexoplevelse og glæde ham/hende med en fyldigere og længevarende erektion med Malesation Metal Penisringen. Det hårde metal føles stramt og har en god tyngde for en ekstra udfordrende og pirrende stimulation. Med … læs mere her

Er Malesation Metal Penisring - Silver - S på lager?

Annonce
Køb Malesation Metal Penisring - Silver - S

Beskrivelse

  • Navn: Malesation Metal Penisring – Silver – S
  • Pris: kr. 219.00
  • Vare ID: 15180
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Malesation Metal Penisring - Silver - S

Malesation Metal Penisring – Silver – S fra Malesation

Vidste du, at sexlegetøj indgår naturligt i mere end halvdelen af alle parforhold i Danmark. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, er der mange, der finder det de leder efter hos Malesation der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne Malesation Metal Penisring – Silver – S. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Malesation Metal Penisring – Silver – S giver helt nyt liv til sexlivet

Malesation Metal Penisring – Silver – S er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den altid eftertragtede varekategori denne. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Malesation Metal Penisring – Silver – S ved den velkendte shop Sinful.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Malesation Metal Penisring – Silver – S – fordele ved at købe online

Når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En anden ting du også slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Mange leder efter den billigste Malesation Metal Penisring – Silver – S på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Malesation Metal Penisring”