7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

CalExotics Universal Love Rider Power Support Harness

Varenummer (SKU): 15603 Kategorier: , , , ,
Flere billeder

269,00 kr.

Få det optimale ud af jeres strap-on oplevelse med et Universal Love Rider Power Support Harness fra amerikanske CalExotics. Din favorit strap-on dildo eller plug sættes nemt fast på harnessets O-ring med flesksible stropper. Passer til næsten alle dildoe … læs mere her

Er CalExotics Universal Love Rider Power Support Harness - Black på lager?

Annonce
Køb CalExotics Universal Love Rider Power Support Harness - Black

Beskrivelse

  • Navn: CalExotics Universal Love Rider Power Support Harness – Black
  • Pris: kr. 269.00
  • Vare ID: 15603
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
CalExotics Universal Love Rider Power Support Harness - Black

CalExotics Universal Love Rider Power Support Harness – Black fra CalExotics

Mange bruger sexlegetøj til at give krydderi til sexlivet, det gælder også folk i Europa. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, får du rigtig meget for pengene fra mærket CalExotics og et af de helt populære produkter er denne CalExotics Universal Love Rider Power Support Harness – Black. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, dine varer leveres i en neutral indpakning, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

CalExotics Universal Love Rider Power Support Harness – Black giver helt nyt liv til sexlivet

CalExotics Universal Love Rider Power Support Harness – Black er en af mange varer her på shoppen og findes i en vores rigtig gode kategorier, nemlig denne. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres CalExotics Universal Love Rider Power Support Harness – Black i den kendte webshop Sinful.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være denne vare. Køber du varer online sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

CalExotics Universal Love Rider Power Support Harness – Black – fordele ved at købe online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du nogle bedre betingelser, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste CalExotics Universal Love Rider Power Support Harness – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “CalExotics Universal Love Rider Power Support Harness”