7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

American Bombshell Shell Shock Anal Plug 23 cm

Flere billeder

599,00 kr.

Tør du lade dig udforde af den potente American Bombshell Shell Shock Anal Plug? Med en indførbar længde på 20 cm og en diameter på hele 8,2 cm er denne plug særligt velegnet til dig, der allerede har erfaring med fyldig anal stimulation. Shell Shock har … læs mere her

Er American Bombshell Shell Shock Anal Plug 23 cm - Grå på lager?

Annonce
Køb American Bombshell Shell Shock Anal Plug 23 cm - Grå

Beskrivelse

  • Navn: American Bombshell Shell Shock Anal Plug 23 cm – Grå
  • Pris: kr. 599.00
  • Vare ID: 14439
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
American Bombshell Shell Shock Anal Plug 23 cm - Grå

American Bombshell Shell Shock Anal Plug 23 cm – Grå fra Doc Johnson

Der er i alle byer folk, der har taget sexlegetøj til sig, og det gælder også her i Norden. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, er det godt bud varer fra Doc Johnson og mangler du eller I noget der kan give lidt ekstra liv, kan I roligt prøve denne American Bombshell Shell Shock Anal Plug 23 cm – Grå. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, varerne kommer pakket neutralt ind, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

American Bombshell Shell Shock Anal Plug 23 cm – Grå giver helt nyt liv til sexlivet

American Bombshell Shell Shock Anal Plug 23 cm – Grå er en af mange varer her på shoppen og findes i vores varekategori denne. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din American Bombshell Shell Shock Anal Plug 23 cm – Grå i webshoppen Sinful.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også dette produkt. Når du handler online er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

American Bombshell Shell Shock Anal Plug 23 cm – Grå – fordele ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En anden ting du også slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste American Bombshell Shell Shock Anal Plug 23 cm – Grå på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “American Bombshell Shell Shock Anal Plug 23 cm”