7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk – Silver

Varenummer (SKU): 10206 Kategorier: , , ,
Flere billeder

35,00 kr.

(30 kundeanmeldelser)

Kvalitets Phillips LR03 AAA Alkaline powerlife batteri. Alkaline-teknologien sørger for ekstra power til sexlegetøj, der kører på batterier. Alkaline-batterier er seks gange bedre end de førhen mest benyttede zink-kul-batterier. Batteriet forbliver frisk … læs mere her

Er Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk - Silver på lager?

Annonce
Køb Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk - Silver

Beskrivelse

  • Navn: Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk – Silver
  • Pris: kr. 35.00
  • Vare ID: 10206
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk - Silver

Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk – Silver fra Philips

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i vores breddegarder. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, kan man finde mange gode sager fra Philips og et godt bud derfra er Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk – Silver. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk – Silver giver helt nyt liv til sexlivet

Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk – Silver er en af mange varer her på shoppen og findes i vores gruppe af varer denne. Der kommer hele hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk – Silver i den kendte webshop Sinful.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk – Silver – fordele ved at købe online

Hvis du shopper online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk – Silver på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

30 reviews for Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk - Silver

    Vær den første til at anmelde “Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk – Silver”