7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Metal Buttplug 9 cm

Flere billeder

349,00 kr.

Ønsker du en robust buttplug i et fast materiale? Så bør du prøve denne 9 cm lange Metal Buttplug, der gør det nemt at målrette stimuleringen og som har en fod, der gør den nem at styre. Denne Metal Buttplug anbefales til dig, der er øvet indenfor anal st … læs mere her

Er Kiotos Unisex Metal Butt Plug 9 cm - Sølv på lager?

Annonce
Køb Kiotos Unisex Metal Butt Plug 9 cm - Sølv

Beskrivelse

  • Navn: Kiotos Unisex Metal Butt Plug 9 cm – Sølv
  • Pris: kr. 349.00
  • Vare ID: 13533
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Kiotos Unisex Metal Butt Plug 9 cm - Sølv

Kiotos Unisex Metal Butt Plug 9 cm – Sølv fra Kiotos

Mange bruger sexlegetøj til at give krydderi til sexlivet, det gælder også folk i vores breddegarder. Der er mange, der gerne vil have lidt mere liv i deres sexliv og, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, kan man finde mange gode sager fra Kiotos der har et godt ry for deres kvalitet og bl.a. leverer denne Kiotos Unisex Metal Butt Plug 9 cm – Sølv. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, varerne kommer pakket neutralt ind, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Kiotos Unisex Metal Butt Plug 9 cm – Sølv giver helt nyt liv til sexlivet

Kiotos Unisex Metal Butt Plug 9 cm – Sølv er en af mange varer her på shoppen og findes i den godt sælgende kategori denne. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret med når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Kiotos Unisex Metal Butt Plug 9 cm – Sølv i webshoppen Sinful.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Kiotos Unisex Metal Butt Plug 9 cm – Sølv – fordele ved at købe online

Når du svinger kortet i de danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Kiotos Unisex Metal Butt Plug 9 cm – Sølv på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Metal Buttplug 9 cm”