7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Mister Size PureFeel Kondom 3 stk

Varenummer (SKU): 23713 Kategorier: , , , ,
Flere billeder

34,00 kr.

Mister Size PureFeel sørger for kondomer der sidder som de skal, så du får det optimale ud af dine intime stunder. De findes i 7 forskellige størrelser alle med en tykkelse på 0,05 mm. Mål omkredsen af din penis, for at finde det kondom, der passer dig be … læs mere her

Er Mister Size PureFeel Kondom 3 stk - Clear - S på lager?

Annonce
Køb Mister Size PureFeel Kondom 3 stk - Clear - S

Beskrivelse

  • Navn: Mister Size PureFeel Kondom 3 stk – Clear – S
  • Pris: kr. 34.00
  • Vare ID: 23713
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Mister Size PureFeel Kondom 3 stk - Clear - S

Mister Size PureFeel Kondom 3 stk – Clear – S fra Mister Size

Mange bruger sexlegetøj til at give krydderi til sexlivet, det gælder også folk i vores breddegarder. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er produkterne fra Mister Size og mangler du eller I noget der kan give lidt ekstra liv, kan I roligt prøve denne Mister Size PureFeel Kondom 3 stk – Clear – S. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Mister Size PureFeel Kondom 3 stk – Clear – S giver helt nyt liv til sexlivet

Mister Size PureFeel Kondom 3 stk – Clear – S ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i varegruppen denne. Du får også hele hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Mister Size PureFeel Kondom 3 stk – Clear – S ved den velkendte shop Sinful.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Når du handler online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Mister Size PureFeel Kondom 3 stk – Clear – S – fordele ved at købe online

Hvis du shopper online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste Mister Size PureFeel Kondom 3 stk – Clear – S på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Mister Size PureFeel Kondom 3 stk”