7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Whitehead Gag i Stål

Varenummer (SKU): 13103 Kategorier: , , , ,
Flere billeder

449,00 kr.

Whitehead gag er en meget autentisk gag magen til den, som mundkirurger og tandlæger bruger til at holde patientens mund åben under undersøgelse og operation. Du kan indstille den, alt efter hvor højt du ønsker, munden skal åbnes. Højden kan indstilles fr … læs mere her

Er Whitehead Gag i Stål - Sølv på lager?

Annonce
Køb Whitehead Gag i Stål - Sølv

Beskrivelse

  • Navn: Whitehead Gag i Stål – Sølv
  • Pris: kr. 449.00
  • Vare ID: 13103
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Whitehead Gag i Stål - Sølv

Whitehead Gag i Stål – Sølv fra Kiotos

Mange bruger sexlegetøj til at give krydderi til sexlivet, det gælder også folk i Norden. Der er mange, der gerne vil have lidt mere liv i deres sexliv og, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er produkterne fra Kiotos og et godt bud derfra er Whitehead Gag i Stål – Sølv. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, dine varer leveres i en neutral indpakning, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

Whitehead Gag i Stål – Sølv giver helt nyt liv til sexlivet

Whitehead Gag i Stål – Sølv er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i vores gruppe af varer denne. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret med når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Whitehead Gag i Stål – Sølv hos den populære shop Sinful.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, som jo fx kan være det produkt på denne side. Når der handles i webshop er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Whitehead Gag i Stål – Sølv – fordele ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er der bedre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste Whitehead Gag i Stål – Sølv på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Whitehead Gag i Stål”