7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Icicles No 79 Glas Butt Plug

Flere billeder

299,00 kr.

Icicles No 79 er en smuk og stilfuld Butt Plug i mundblæst glas. Den elegante stopper er formet som en krystal, og omdanner den lyserøde butt plug til et dekorativt anal smykke. Perfekt til dig som ønsker anal stimulation med en vis tyngde, men foretrækk … læs mere her

Er Icicles No 79 Glas Butt Plug - Pink på lager?

Annonce
Køb Icicles No 79 Glas Butt Plug - Pink

Beskrivelse

  • Navn: Icicles No 79 Glas Butt Plug – Pink
  • Pris: kr. 299.00
  • Vare ID: 23581
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Icicles No 79 Glas Butt Plug - Pink

Icicles No 79 Glas Butt Plug – Pink fra Icicles

Mange bruger sexlegetøj til at give krydderi til sexlivet, det gælder også folk i Norden. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, produceres der god kvalitet fra Icicles og et af de helt populære produkter er denne Icicles No 79 Glas Butt Plug – Pink. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, dine varer leveres i en neutral indpakning, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Icicles No 79 Glas Butt Plug – Pink giver helt nyt liv til sexlivet

Icicles No 79 Glas Butt Plug – Pink fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i varegruppen denne. Der kommer hele hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Icicles No 79 Glas Butt Plug – Pink ved den velkendte shop Sinful.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være produktet er på siden. Køber du varer online er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Icicles No 79 Glas Butt Plug – Pink – fordele ved at købe online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Derudover har du et meget større udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Mange leder efter den billigste Icicles No 79 Glas Butt Plug – Pink på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Icicles No 79 Glas Butt Plug”