7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Tantus Beginner Gag Ball – Red

Varenummer (SKU): 10271 Kategorier: , , ,
Flere billeder

329,00 kr.

(38 kundeanmeldelser)

Tantus Beginner Gag Ball med et blødt rundt mundstykke. Stropperne er af læder, og de kan nemt på og afmonteres, så du kan vaske silikone mundstykket, der i øvrigt er opvaskemaskine sikkert. Tantus Gag Ball er produceret i medicinsk silikone og er derfor … læs mere her

Er Tantus Beginner Gag Ball - Rød på lager?

Annonce
Køb Tantus Beginner Gag Ball - Rød

Beskrivelse

  • Navn: Tantus Beginner Gag Ball – Rød
  • Pris: kr. 329.00
  • Vare ID: 10271
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Tantus Beginner Gag Ball - Rød

Tantus Beginner Gag Ball – Rød fra Tantus

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i Norden. Der er mange, der gerne vil have lidt mere liv i deres sexliv og, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er produkterne fra Tantus og den mest populære vare er nok denne Tantus Beginner Gag Ball – Rød. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, varerne kommer pakket neutralt ind, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Tantus Beginner Gag Ball – Rød giver helt nyt liv til sexlivet

Tantus Beginner Gag Ball – Rød fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den altid eftertragtede varekategori denne. Der følger også hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Tantus Beginner Gag Ball – Rød i webshoppen Sinful.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, det kan jo passende være produktet er på siden. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Tantus Beginner Gag Ball – Rød – fordele ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En anden ting du også slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste Tantus Beginner Gag Ball – Rød på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

38 reviews for Tantus Beginner Gag Ball - Red

    Vær den første til at anmelde “Tantus Beginner Gag Ball – Red”