7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Fleshlight Fleshjack Boys Max Konnor Overdrive – Blå

Varenummer (SKU): 27511 Kategorier: , , , , , , ,
Flere billeder

649,00 kr.

(18 kundeanmeldelser)

Lad dig forføre og gå overdrive i Max Konner masturbatorens indbydende hul. Det brune sleeve er formet efter Konners krop, og giver dig chancen for at udforske den dominante mands forsømte bagdel. Påfør den medfølgende glidecreme til det frække hul og gli … læs mere her

Er Fleshjack Boys Max Konnor Overdrive - Blue på lager?

Annonce
Køb Fleshjack Boys Max Konnor Overdrive - Blue

Beskrivelse

  • Navn: Fleshjack Boys Max Konnor Overdrive – Blue
  • Pris: kr. 649.00
  • Vare ID: 27511
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Fleshjack Boys Max Konnor Overdrive - Blue

Fleshjack Boys Max Konnor Overdrive – Blue fra Fleshlight

I løbet af de sidste år er forbruget af sexelegetøj steget markant i Norden. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, er det godt bud varer fra Fleshlight og mangler du eller I noget der kan give lidt ekstra liv, kan I roligt prøve denne Fleshjack Boys Max Konnor Overdrive – Blue. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Fleshjack Boys Max Konnor Overdrive – Blue giver helt nyt liv til sexlivet

Fleshjack Boys Max Konnor Overdrive – Blue er en af mange varer her på shoppen og findes i den populære kategori denne. Der kommer hele hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Fleshjack Boys Max Konnor Overdrive – Blue fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også denne vare. Køber du varer online sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Fleshjack Boys Max Konnor Overdrive – Blue – fordele ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det gør en prissammenligning let, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste Fleshjack Boys Max Konnor Overdrive – Blue på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

18 reviews for Fleshlight Fleshjack Boys Max Konnor Overdrive - Blå

    Vær den første til at anmelde “Fleshlight Fleshjack Boys Max Konnor Overdrive – Blå”