7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Sei Mio Paddle med Dæk-struktur – Sort

Varenummer (SKU): 27397 Kategorier: , , , , , , ,
Flere billeder

269,00 kr.

(28 kundeanmeldelser)

Der er ingen grund til at gå forsigtigt til værks med denne Sei Mio paddle. Vælg imellem den ru, teksturede side, der sørger for intense klask, og den glatte side, der giver svigende slag. Træk paddlen over din partners sensitive hud for lidt pirrende san … læs mere her

Er Sei Mio Paddle med Dæk-struktur - Black på lager?

Annonce
Køb Sei Mio Paddle med Dæk-struktur - Black

Beskrivelse

  • Navn: Sei Mio Paddle med Dæk-struktur – Black
  • Pris: kr. 269.00
  • Vare ID: 27397
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Sei Mio Paddle med Dæk-struktur - Black

Sei Mio Paddle med Dæk-struktur – Black fra Sei Mio

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i vores breddegarder. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, er produkterne fra Sei Mio som leverer kvalitetsprodukter i den frække genre, fx denne Sei Mio Paddle med Dæk-struktur – Black. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Sei Mio Paddle med Dæk-struktur – Black giver helt nyt liv til sexlivet

Sei Mio Paddle med Dæk-struktur – Black kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i en vores rigtig gode kategorier, nemlig denne. Du får oven i købet hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Sei Mio Paddle med Dæk-struktur – Black fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Køber du varer online sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Sei Mio Paddle med Dæk-struktur – Black – fordele ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste Sei Mio Paddle med Dæk-struktur – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

28 reviews for Sei Mio Paddle med Dæk-struktur - Sort

    Vær den første til at anmelde “Sei Mio Paddle med Dæk-struktur – Sort”