7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

TENGA Air Flow Cup Gentle Masturbator – Hvid

Flere billeder

129,00 kr.

(44 kundeanmeldelser)

TENGA Air Flow Cup masturbatoren er perfekt til dig, der foretrækker mild stimulation. De bløde og glatte dupper samarbejder med et skum-agtigt indre om at give dig delikat forkælelse, du sent vil glemme. Timeglasformen sørger for et stramt indre, og det … læs mere her

Er TENGA Air Flow Cup Gentle Masturbator - White på lager?

Annonce
Køb TENGA Air Flow Cup Gentle Masturbator - White

Beskrivelse

  • Navn: TENGA Air Flow Cup Gentle Masturbator – White
  • Pris: kr. 129.00
  • Vare ID: 27380
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
TENGA Air Flow Cup Gentle Masturbator - White

TENGA Air Flow Cup Gentle Masturbator – White fra TENGA

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i vores breddegarder. Der er mange, der gerne vil have lidt mere liv i deres sexliv og, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, produceres der god kvalitet fra TENGA og den mest populære vare er nok denne TENGA Air Flow Cup Gentle Masturbator – White. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

TENGA Air Flow Cup Gentle Masturbator – White giver helt nyt liv til sexlivet

TENGA Air Flow Cup Gentle Masturbator – White kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i kategorien denne. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din TENGA Air Flow Cup Gentle Masturbator – White i webshoppen Sinful.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

TENGA Air Flow Cup Gentle Masturbator – White – fordele ved at købe online

Købes der ind i en webshop, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste TENGA Air Flow Cup Gentle Masturbator – White på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

44 reviews for TENGA Air Flow Cup Gentle Masturbator - Hvid

    Vær den første til at anmelde “TENGA Air Flow Cup Gentle Masturbator – Hvid”