7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Flere billeder

399,00 kr.

(19 kundeanmeldelser)

Denne P&G dildo plug fra Strap-On-Me kurver, så den rammer det helt rigtige sted, perfekt til både anal og vaginal penetration. Nyd den runde spids og det bløde skaft, der gnider sig op af dit hostpot for skøn stimulation. Uanset om du foretrækker en peti … læs mere her

Er Strap-On-Me P&G Dildo Plug - Purple - L på lager?

Annonce
Køb Strap-On-Me P&G Dildo Plug - Purple - L

Beskrivelse

  • Navn: Strap-On-Me P&G Dildo Plug – Purple – L
  • Pris: kr. 399.00
  • Vare ID: 27305
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Strap-On-Me P&G Dildo Plug - Purple - L

Strap-On-Me P&G Dildo Plug – Purple – L fra Strap-On-Me

Der er i alle byer folk, der har taget sexlegetøj til sig, og det gælder også her i Danmark. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, er der mange, der finder det de leder efter hos Strap-On-Me og folk er rigtig glade for denne Strap-On-Me P&G Dildo Plug – Purple – L. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

Strap-On-Me P&G Dildo Plug – Purple – L giver helt nyt liv til sexlivet

Strap-On-Me P&G Dildo Plug – Purple – L kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den altid eftertragtede varekategori denne. Der kommer hele hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Strap-On-Me P&G Dildo Plug – Purple – L ved den velkendte shop Sinful.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også det produkt på denne side. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Strap-On-Me P&G Dildo Plug – Purple – L – fordele ved at købe online

Når webshops leverer dine produkter, er der bedre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Strap-On-Me P&G Dildo Plug – Purple – L på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

19 reviews for Strap-On-Me P&G Dildo Plug - L

    Vær den første til at anmelde “Strap-On-Me P&G Dildo Plug – L”