7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

baseks Pink Starry Silikone Dildo 18 cm – Rosa

Flere billeder

199,00 kr.

(89 kundeanmeldelser)

Med denne fleksible baseks silikone dildo kommer du til at se stjerner. Den søde dildo har et lyserødt, gennemsigtigt jelly look og er fyldt med funklende, gyldne konfetti stjerner. Et kurvet skaft og rundt hoved sørger for målrettet stimulation til dit i … læs mere her

Er baseks Pink Starry Silikone Dildo 18 cm - Pink på lager?

Annonce
Køb baseks Pink Starry Silikone Dildo 18 cm - Pink

Beskrivelse

  • Navn: baseks Pink Starry Silikone Dildo 18 cm – Pink
  • Pris: kr. 199.00
  • Vare ID: 27140
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
baseks Pink Starry Silikone Dildo 18 cm - Pink

baseks Pink Starry Silikone Dildo 18 cm – Pink fra baseks

Rigtig mange par – og også singler, bruger sexlegetøj som en del af deres seksualitet i Danmark. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er produkterne fra baseks som for eksempel denne baseks Pink Starry Silikone Dildo 18 cm – Pink. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, dine varer leveres i en neutral indpakning, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

baseks Pink Starry Silikone Dildo 18 cm – Pink giver helt nyt liv til sexlivet

baseks Pink Starry Silikone Dildo 18 cm – Pink kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i vores varekategori denne. Du får også hele hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din baseks Pink Starry Silikone Dildo 18 cm – Pink i webshoppen Sinful.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Hos webshoppens store udvalg går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

baseks Pink Starry Silikone Dildo 18 cm – Pink – fordele ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Mange leder efter den billigste baseks Pink Starry Silikone Dildo 18 cm – Pink på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

89 reviews for baseks Pink Starry Silikone Dildo 18 cm - Rosa

    Vær den første til at anmelde “baseks Pink Starry Silikone Dildo 18 cm – Rosa”