7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

baseks Sparkling Silver Silikone Dildo 18 cm – Sølv

Flere billeder

150,00 kr.

(81 kundeanmeldelser)

Gør dig klar, en glimtende forførelse er på vej i form af denne funklende glitter sølv dildo fra baseks, der har et fast buet skaft og en lækker afrundet spids til målrettet stimulation. Sæt sugekoppen på en glat overflade, og brug dildoens fleksibilitet … læs mere her

Er baseks Sparkling Silver Silikone Dildo 18 cm - Silver på lager?

Annonce
Køb baseks Sparkling Silver Silikone Dildo 18 cm - Silver

Beskrivelse

  • Navn: baseks Sparkling Silver Silikone Dildo 18 cm – Silver
  • Pris: kr. 150.00
  • Vare ID: 26842
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
baseks Sparkling Silver Silikone Dildo 18 cm - Silver

baseks Sparkling Silver Silikone Dildo 18 cm – Silver fra baseks

I løbet af de sidste år er forbruget af sexelegetøj steget markant i Europa. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, kan du roligt gå efter sagerne fra baseks som for eksempel denne baseks Sparkling Silver Silikone Dildo 18 cm – Silver. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, varerne kommer pakket neutralt ind, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

baseks Sparkling Silver Silikone Dildo 18 cm – Silver giver helt nyt liv til sexlivet

baseks Sparkling Silver Silikone Dildo 18 cm – Silver er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i varegruppen denne. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din baseks Sparkling Silver Silikone Dildo 18 cm – Silver online hos webshoppen Sinful.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

baseks Sparkling Silver Silikone Dildo 18 cm – Silver – fordele ved at købe online

Køber du varer online, giver de dig lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Mange leder efter den billigste baseks Sparkling Silver Silikone Dildo 18 cm – Silver på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

81 reviews for baseks Sparkling Silver Silikone Dildo 18 cm - Sølv

    Vær den første til at anmelde “baseks Sparkling Silver Silikone Dildo 18 cm – Sølv”