7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

baseks Genopladelig Grøn Mini Magic Wand – Flere farver

Flere billeder

187,00 kr.

(97 kundeanmeldelser)

Drys nogle funklende vibrationer på din næste perlepoleringssession med denne grønne mini wand fra baseks. Det fleksible hoved er klar til nogle seriøse sessioner, med salige vibrationer, der giver den sidste åh-så-magiske berøring. Det grønne håndtag på … læs mere her

Er baseks Genopladelig Grøn Mini Magic Wand - Mixed colours på lager?

Annonce
Køb baseks Genopladelig Grøn Mini Magic Wand - Mixed colours

Beskrivelse

  • Navn: baseks Genopladelig Grøn Mini Magic Wand – Mixed colours
  • Pris: kr. 187.00
  • Vare ID: 26718
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
baseks Genopladelig Grøn Mini Magic Wand - Mixed colours

baseks Genopladelig Grøn Mini Magic Wand – Mixed colours fra baseks

Der er i alle byer folk, der har taget sexlegetøj til sig, og det gælder også her i vores breddegarder. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er der er et brand, som altid leverer, nemlig baseks og den mest populære vare er nok denne baseks Genopladelig Grøn Mini Magic Wand – Mixed colours. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

baseks Genopladelig Grøn Mini Magic Wand – Mixed colours giver helt nyt liv til sexlivet

baseks Genopladelig Grøn Mini Magic Wand – Mixed colours kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den populære kategori denne. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber baseks Genopladelig Grøn Mini Magic Wand – Mixed colours i den kendte webshop Sinful.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

baseks Genopladelig Grøn Mini Magic Wand – Mixed colours – fordele ved at købe online

Når du svinger kortet i de danske webshops, er der bedre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste baseks Genopladelig Grøn Mini Magic Wand – Mixed colours på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

97 reviews for baseks Genopladelig Grøn Mini Magic Wand - Flere farver

    Vær den første til at anmelde “baseks Genopladelig Grøn Mini Magic Wand – Flere farver”