7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Pixey Deluxe Magic Wand Opladelig

Flere billeder

1.095,00 kr.

Den imponerende Deluxe wand giver dit klitoris område intens stimulation og rumlende vibrationer, så du kan massere dig til kraftfulde orgasmer. Denne model vibrerer op mod 12000 omdrejninger i minuttet. Det bløde hoved i silikone og de brede riller hjælp … læs mere her

Er Pixey Deluxe Magic Wand Opladelig - Silver på lager?

Annonce
Køb Pixey Deluxe Magic Wand Opladelig - Silver

Beskrivelse

  • Navn: Pixey Deluxe Magic Wand Opladelig – Silver
  • Pris: kr. 1095.00
  • Vare ID: 23475
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Pixey Deluxe Magic Wand Opladelig - Silver

Pixey Deluxe Magic Wand Opladelig – Silver fra Pixey

Vidste du, at sexlegetøj indgår naturligt i mere end halvdelen af alle parforhold i Norden. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, får du rigtig meget for pengene fra mærket Pixey og der er mange, der har haft stor fornøjelse af denne Pixey Deluxe Magic Wand Opladelig – Silver. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Pixey Deluxe Magic Wand Opladelig – Silver giver helt nyt liv til sexlivet

Pixey Deluxe Magic Wand Opladelig – Silver er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i vores varekategori denne. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Pixey Deluxe Magic Wand Opladelig – Silver hos onlineshoppen Sinful.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, som jo fx kan være produktet er på siden. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Pixey Deluxe Magic Wand Opladelig – Silver – fordele ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, som gør det let at sammenligne priser, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Mange leder efter den billigste Pixey Deluxe Magic Wand Opladelig – Silver på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Pixey Deluxe Magic Wand Opladelig”