7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Cottelli Bondage Bundløs Body med Lange Ærmer Plus Size – Sort – XL

Flere billeder

467,00 kr.

(8 kundeanmeldelser)

Lad dine kurver forføre enhver heldig tilskuer, når de fremhæves af denne Cotteli Bondage bundløse body med længe ærmer. Bodyen holdes sammen af metalringe, imens fire manchetter fikserer dine arme på fræk vis. Denne kinky body er lavet af bløde, strækbar … læs mere her

Er Cottelli Bondage Bundløs Body med Lange Ærmer Plus Size - Black - XL på lager?

Annonce
Køb Cottelli Bondage Bundløs Body med Lange Ærmer Plus Size - Black - XL

Beskrivelse

  • Navn: Cottelli Bondage Bundløs Body med Lange Ærmer Plus Size – Black – XL
  • Pris: kr. 467.00
  • Vare ID: 26053
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Cottelli Bondage Bundløs Body med Lange Ærmer Plus Size - Black - XL

Cottelli Bondage Bundløs Body med Lange Ærmer Plus Size – Black – XL fra Cottelli

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i Danmark. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra Cottelli og den mest populære vare er nok denne Cottelli Bondage Bundløs Body med Lange Ærmer Plus Size – Black – XL. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Cottelli Bondage Bundløs Body med Lange Ærmer Plus Size – Black – XL giver helt nyt liv til sexlivet

Cottelli Bondage Bundløs Body med Lange Ærmer Plus Size – Black – XL er efter stor efterspørgsel tilføjet i vores varekategori denne. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Cottelli Bondage Bundløs Body med Lange Ærmer Plus Size – Black – XL fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg denne vare. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Cottelli Bondage Bundløs Body med Lange Ærmer Plus Size – Black – XL – fordele ved at købe online

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er du stillet lidt bedre, end hvis du handler i en fysisk butik. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere og nogle giver endda et helt års returret. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Når du handler online er du også fri for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste Cottelli Bondage Bundløs Body med Lange Ærmer Plus Size – Black – XL på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

8 reviews for Cottelli Bondage Bundløs Body med Lange Ærmer Plus Size - Sort - XL

    Vær den første til at anmelde “Cottelli Bondage Bundløs Body med Lange Ærmer Plus Size – Sort – XL”