7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Fantasy Lingerie Underneath Jade Bundløs Perle G-streng – Sort – S/M

Varenummer (SKU): 24739 Kategorier: , , , , ,
Flere billeder

93,00 kr.

(70 kundeanmeldelser)

Forkæl dig selv og dit intime område med lidt ekstra stimuli fra Underneath Jade Bundløs Perle G-streng. Med åbning forneden og en perlekæde, der pirrer din klitoris, kan du nyde og se fantastisk ud på samme tid. G-strengen er lavet i et blødt og strækbar … læs mere her

Er Underneath Jade Bundløs Perle G-streng - Black - S/M på lager?

Annonce
Køb Underneath Jade Bundløs Perle G-streng - Black - S/M

Beskrivelse

  • Navn: Underneath Jade Bundløs Perle G-streng – Black – S/M
  • Pris: kr. 93.00
  • Vare ID: 24739
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Underneath Jade Bundløs Perle G-streng - Black - S/M

Underneath Jade Bundløs Perle G-streng – Black – S/M fra Fantasy Lingerie

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i Danmark. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er produkterne fra Fantasy Lingerie og mangler du eller I noget der kan give lidt ekstra liv, kan I roligt prøve denne Underneath Jade Bundløs Perle G-streng – Black – S/M. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Underneath Jade Bundløs Perle G-streng – Black – S/M giver helt nyt liv til sexlivet

Underneath Jade Bundløs Perle G-streng – Black – S/M er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i vores varekategori denne. Du får også hele hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Underneath Jade Bundløs Perle G-streng – Black – S/M hos den populære shop Sinful.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Underneath Jade Bundløs Perle G-streng – Black – S/M – fordele ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste Underneath Jade Bundløs Perle G-streng – Black – S/M på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

70 reviews for Fantasy Lingerie Underneath Jade Bundløs Perle G-streng - Sort - S/M

    Vær den første til at anmelde “Fantasy Lingerie Underneath Jade Bundløs Perle G-streng – Sort – S/M”