7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

CB-X Pink U-Ring til CB Kyskhedsbælter – Pink – 38 mm

Flere billeder

199,00 kr.

(91 kundeanmeldelser)

Hvis dit pink CB-X kyskhedsbælte mangler en ny U-ring, så kan du godt stoppe med at lede. U-ringen her kommer i forskellige størrelser, så du kan finde den, der passer dig bedst. Ringene er lavet i let, men hårdført polykarbonat. … læs mere her

Er CB-X Pink U-Ring til CB Kyskhedsbælter - Pink - XS på lager?

Annonce
Køb CB-X Pink U-Ring til CB Kyskhedsbælter - Pink - XS

Beskrivelse

  • Navn: CB-X Pink U-Ring til CB Kyskhedsbælter – Pink – XS
  • Pris: kr. 199.00
  • Vare ID: 24720
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
CB-X Pink U-Ring til CB Kyskhedsbælter - Pink - XS

CB-X Pink U-Ring til CB Kyskhedsbælter – Pink – XS fra CB-X

Mange bruger sexlegetøj til at give krydderi til sexlivet, det gælder også folk i Danmark. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, er produkterne fra CB-X der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne CB-X Pink U-Ring til CB Kyskhedsbælter – Pink – XS. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

CB-X Pink U-Ring til CB Kyskhedsbælter – Pink – XS giver helt nyt liv til sexlivet

CB-X Pink U-Ring til CB Kyskhedsbælter – Pink – XS er efter stor efterspørgsel tilføjet i en vores rigtig gode kategorier, nemlig denne. Der følger også hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din CB-X Pink U-Ring til CB Kyskhedsbælter – Pink – XS hos den populære shop Sinful.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være denne vare. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

CB-X Pink U-Ring til CB Kyskhedsbælter – Pink – XS – fordele ved at købe online

Shoppes der produkter online, er der bedre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En anden ting du også slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste CB-X Pink U-Ring til CB Kyskhedsbælter – Pink – XS på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

91 reviews for CB-X Pink U-Ring til CB Kyskhedsbælter - Pink - 38 mm

    Vær den første til at anmelde “CB-X Pink U-Ring til CB Kyskhedsbælter – Pink – 38 mm”