7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Penthouse Midnight Mirage Kimono – Sort – XL

Flere billeder

199,00 kr.

(77 kundeanmeldelser)

Ligesom Askepot ved midnat, så bliver du her forvandlet, når kjolen kommer af, og Midnight Mirage Kimono fra Penthouse glider på. Ingen i kongeriget vil være i stand til at modstå din forførende lokke, når du ifører dig denne gennemsigtige mesh kimono. Sa … læs mere her

Er Penthouse Midnight Mirage Kimono - Black - XL på lager?

Annonce
Køb Penthouse Midnight Mirage Kimono - Black - XL

Beskrivelse

  • Navn: Penthouse Midnight Mirage Kimono – Black – XL
  • Pris: kr. 199.00
  • Vare ID: 24394
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Penthouse Midnight Mirage Kimono - Black - XL

Penthouse Midnight Mirage Kimono – Black – XL fra Penthouse

Sexlegetøj er af mange brugt til at sætte liv i soveværelserne rundt omkring i Danmark. Der er mange, der gerne vil have lidt mere liv i deres sexliv og, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, får du rigtig meget for pengene fra mærket Penthouse og der er mange, der har haft stor fornøjelse af denne Penthouse Midnight Mirage Kimono – Black – XL. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

Penthouse Midnight Mirage Kimono – Black – XL giver helt nyt liv til sexlivet

Penthouse Midnight Mirage Kimono – Black – XL er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i kategorien denne. Der kommer hele hele 365 dages returret med når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Penthouse Midnight Mirage Kimono – Black – XL online hos webshoppen Sinful.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være denne vare. Når du handler online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Penthouse Midnight Mirage Kimono – Black – XL – fordele ved at købe online

Køber du produkter i forskellige webshops, får du nogle bedre betingelser, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste Penthouse Midnight Mirage Kimono – Black – XL på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

77 reviews for Penthouse Midnight Mirage Kimono - Sort - XL

    Vær den første til at anmelde “Penthouse Midnight Mirage Kimono – Sort – XL”