7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Dreamgirl Mesh Teddy med Manchetter – Sort – One Size

Varenummer (SKU): 24371 Kategorier: , , ,
Flere billeder

419,00 kr.

(6 kundeanmeldelser)

I Dreamgirl Mesh Teddy med Manchetter kan du være den perfekte lille slavetøs. Med en ultra sexet udskæring på forsiden og detaljer i kunstlæder emmer du af submissiv adlydelse. Det strækbare mesh materiale giver udsyn til din hud indenunder, så din regen … læs mere her

Er Dreamgirl Mesh Teddy med Manchetter - Sort - One Size på lager?

Annonce
Køb Dreamgirl Mesh Teddy med Manchetter - Sort - One Size

Beskrivelse

  • Navn: Dreamgirl Mesh Teddy med Manchetter – Sort – One Size
  • Pris: kr. 419.00
  • Vare ID: 24371
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Dreamgirl Mesh Teddy med Manchetter - Sort - One Size

Dreamgirl Mesh Teddy med Manchetter – Sort – One Size fra Dreamgirl

I løbet af de sidste år er forbruget af sexelegetøj steget markant i Danmark. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, får du rigtig meget for pengene fra mærket Dreamgirl og mangler du eller I noget der kan give lidt ekstra liv, kan I roligt prøve denne Dreamgirl Mesh Teddy med Manchetter – Sort – One Size. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

Dreamgirl Mesh Teddy med Manchetter – Sort – One Size giver helt nyt liv til sexlivet

Dreamgirl Mesh Teddy med Manchetter – Sort – One Size fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores varekategori denne. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Dreamgirl Mesh Teddy med Manchetter – Sort – One Size online hos webshoppen Sinful.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Dreamgirl Mesh Teddy med Manchetter – Sort – One Size – fordele ved at købe online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du nogle bedre betingelser, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det gør en prissammenligning let, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Dreamgirl Mesh Teddy med Manchetter – Sort – One Size på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

6 reviews for Dreamgirl Mesh Teddy med Manchetter - Sort - One Size

    Vær den første til at anmelde “Dreamgirl Mesh Teddy med Manchetter – Sort – One Size”