7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Dreamgirl Blondekjole med Hofteholder – Sort – XL

Varenummer (SKU): 24320 Kategorier: , , , , , ,
Flere billeder

549,00 kr.

(87 kundeanmeldelser)

Boost din sexappeal i denne hofteholderkjole fra Dreamgirl og forfør din heldige partner! Kjolen har elastiske blonder, flotte stropper på brystet og en bøjle BH for fremragende støtte. Den åbne ryg er kun prydet af de elastiske stropper, der sikrer, at p … læs mere her

Er Dreamgirl Blondekjole med Hofteholder - Black - XL på lager?

Annonce
Køb Dreamgirl Blondekjole med Hofteholder - Black - XL

Beskrivelse

  • Navn: Dreamgirl Blondekjole med Hofteholder – Black – XL
  • Pris: kr. 549.00
  • Vare ID: 24320
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Dreamgirl Blondekjole med Hofteholder - Black - XL

Dreamgirl Blondekjole med Hofteholder – Black – XL fra Dreamgirl

Det er ikke kun i storbyerne, at sexlegetøj er blevet meget mere almindeligt i Norden. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er der mange, der finder det de leder efter hos Dreamgirl der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne Dreamgirl Blondekjole med Hofteholder – Black – XL. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Dreamgirl Blondekjole med Hofteholder – Black – XL giver helt nyt liv til sexlivet

Dreamgirl Blondekjole med Hofteholder – Black – XL kan på grund af dens store popularitet nu findes i varegruppen denne. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Dreamgirl Blondekjole med Hofteholder – Black – XL online hos webshoppen Sinful.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på denne vare. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Dreamgirl Blondekjole med Hofteholder – Black – XL – fordele ved at købe online

Handler du varer i en dansk webbutik, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Du får med dine varer 14 dages returret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Dreamgirl Blondekjole med Hofteholder – Black – XL på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

87 reviews for Dreamgirl Blondekjole med Hofteholder - Sort - XL

    Vær den første til at anmelde “Dreamgirl Blondekjole med Hofteholder – Sort – XL”