7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Cottelli Satin Half-Cup BH – Sort – 85B

Varenummer (SKU): 21971 Kategorier: , , , ,
Flere billeder

170,00 kr.

(30 kundeanmeldelser)

Vil du friste din partner på en fræk og pirrende måde? Så ifør dig denne smukke half-cup BH med åbne skåle fra Cottelli. BH'en giver både din barm dejlig støtte og får dine bryster til at se dejligt lokkende ud. Den har fine blonde detaljer og en pet … læs mere her

Er Cottelli Satin Half-Cup BH - Black på lager?

Annonce
Køb Cottelli Satin Half-Cup BH - Black

Beskrivelse

  • Navn: Cottelli Satin Half-Cup BH – Black
  • Pris: kr. 170.00
  • Vare ID: 21971
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Cottelli Satin Half-Cup BH - Black

Cottelli Satin Half-Cup BH – Black fra Cottelli

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i vores breddegarder. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra Cottelli og den mest populære vare er nok denne Cottelli Satin Half-Cup BH – Black. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, dine varer leveres i en neutral indpakning, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

Cottelli Satin Half-Cup BH – Black giver helt nyt liv til sexlivet

Cottelli Satin Half-Cup BH – Black er efter stor efterspørgsel tilføjet i den altid eftertragtede varekategori denne. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Cottelli Satin Half-Cup BH – Black fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, som jo fx kan være denne vare. Når du handler online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Cottelli Satin Half-Cup BH – Black – fordele ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Cottelli Satin Half-Cup BH – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

30 reviews for Cottelli Satin Half-Cup BH - Sort - 85B

    Vær den første til at anmelde “Cottelli Satin Half-Cup BH – Sort – 85B”