7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Flere billeder

552,00 kr.

Den lækre og stilfulde LELO Mia 2 er blevet endnu bedre: Mød den videreudviklede Mia 2! Mia 2 er en kompakt og indbydende klitoris vibrator, der i både udseende og størrelse mest af alt minder om en læbestift eller mascara. Det lækre design er feminint og … læs mere her

Er LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator - Rose på lager?

Annonce
Køb LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator - Rose

Beskrivelse

  • Navn: LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator – Rose
  • Pris: kr. 552.00
  • Vare ID: 10707
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator - Rose

LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator – Rose fra Lelo

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i Norden. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er produkterne fra Lelo som leverer kvalitetsprodukter i den frække genre, fx denne LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator – Rose. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator – Rose giver helt nyt liv til sexlivet

LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator – Rose er en af de mest populære varer her på shoppen i den godt sælgende kategori denne. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator – Rose ved den velkendte shop Sinful.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator – Rose – fordele ved at købe online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det gør en prissammenligning let, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Mange leder efter den billigste LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator – Rose på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator”