7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Passion Athena G-streng – Sort – S/M

Varenummer (SKU): 21380 Kategorier: , , ,
Flere billeder

119,00 kr.

(53 kundeanmeldelser)

Passion Athena G-streng overlader ikke mange tanker til fantasien. Den lavtaljede G-streng vil slå benene væk under din partner, når du afslører de dekorative blonder og udskæringer, der klæder dine mest intime steder. Forstykket dækker akkurat dit venus … læs mere her

Er Passion Athena G-streng - Black - S/M på lager?

Annonce
Køb Passion Athena G-streng - Black - S/M

Beskrivelse

  • Navn: Passion Athena G-streng – Black – S/M
  • Pris: kr. 119.00
  • Vare ID: 21380
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Passion Athena G-streng - Black - S/M

Passion Athena G-streng – Black – S/M fra Passion

Sexlegetøj er af mange brugt til at sætte liv i soveværelserne rundt omkring i Danmark. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, kan du roligt gå efter sagerne fra Passion der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne Passion Athena G-streng – Black – S/M. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

Passion Athena G-streng – Black – S/M giver helt nyt liv til sexlivet

Passion Athena G-streng – Black – S/M er en af de mest populære varer her på shoppen i den eftertragtede varegruppe denne. Der kommer hele hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Passion Athena G-streng – Black – S/M ved den velkendte shop Sinful.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være produktet er på siden. Når der handles i webshop sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Passion Athena G-streng – Black – S/M – fordele ved at købe online

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Derudover har du et meget større udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Passion Athena G-streng – Black – S/M på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

53 reviews for Passion Athena G-streng - Sort - S/M

    Vær den første til at anmelde “Passion Athena G-streng – Sort – S/M”