7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Flere billeder

552,00 kr.

Den lækre og stilfulde LELO Mia 2 er blevet endnu bedre: Mød den videreudviklede Mia 2! Mia 2 er en kompakt og indbydende klitoris vibrator, der i både udseende og størrelse mest af alt minder om en læbestift eller mascara. Det lækre design er feminint og … læs mere her

Er LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator - Pink på lager?

Annonce
Køb LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator - Pink

Beskrivelse

  • Navn: LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator – Pink
  • Pris: kr. 552.00
  • Vare ID: 10706
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator - Pink

LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator – Pink fra Lelo

Mange bruger sexlegetøj til at give krydderi til sexlivet, det gælder også folk i Europa. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, er der mange gode bud fra Lelo og folk er rigtig glade for denne LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator – Pink. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, dine varer leveres i en neutral indpakning, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator – Pink giver helt nyt liv til sexlivet

LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator – Pink er en af de mest populære varer her på shoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig denne. Du får også hele hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator – Pink fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg dette produkt. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator – Pink – fordele ved at købe online

Købes der ind i en webshop, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator – Pink på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “LELO Mia 2 Opladelig Klitoris Vibrator”