7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Satisfyer Booty Call Anal Plug Sæt – Sort

Flere billeder

212,00 kr.

(59 kundeanmeldelser)

Tag hul på en verden med masser af nydelse med Satisfyer Booty Call sæt. Sættet består af 3 forskellige plugs i hver sin størrelse og design. De forskellige strukturer pirrer dig bagtil på hver sin stimulerende måde. Med en maksimal diameter på 3,1 cm er … læs mere her

Er Satisfyer Booty Call Anal Plug Sæt - Black på lager?

Annonce
Køb Satisfyer Booty Call Anal Plug Sæt - Black

Beskrivelse

  • Navn: Satisfyer Booty Call Anal Plug Sæt – Black
  • Pris: kr. 212.00
  • Vare ID: 21174
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Satisfyer Booty Call Anal Plug Sæt - Black

Satisfyer Booty Call Anal Plug Sæt – Black fra Satisfyer

Rigtig mange par – og også singler, bruger sexlegetøj som en del af deres seksualitet i Danmark. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er der mange gode bud fra Satisfyer og den mest populære vare er nok denne Satisfyer Booty Call Anal Plug Sæt – Black. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Satisfyer Booty Call Anal Plug Sæt – Black giver helt nyt liv til sexlivet

Satisfyer Booty Call Anal Plug Sæt – Black er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den eftertragtede varegruppe denne. Der kommer hele hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Satisfyer Booty Call Anal Plug Sæt – Black hos onlineshoppen Sinful.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på dette produkt. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Satisfyer Booty Call Anal Plug Sæt – Black – fordele ved at købe online

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Når du handler online er du også fri for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Satisfyer Booty Call Anal Plug Sæt – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

59 reviews for Satisfyer Booty Call Anal Plug Sæt - Sort

    Vær den første til at anmelde “Satisfyer Booty Call Anal Plug Sæt – Sort”