7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

ManCage 04 Justerbart Kyskhedsbælte – Sort

Varenummer (SKU): 20777 Kategorier: , , , , ,
Flere billeder

449,00 kr.

(106 kundeanmeldelser)

Skal det være kinky og gerne med dominans i hovedsædet? Så er det justerbare kyskhedsbælte Mancage 04 lavet til dig. Buret sættes nemt omkring penis og sikrer, at du ikke får erektion, hvilket på en og samme gang føles smerteligt og ekstremt frækt. Fremst … læs mere her

Er Mancage 04 Justerbart Kyskhedsbælte - Black på lager?

Annonce
Køb Mancage 04 Justerbart Kyskhedsbælte - Black

Beskrivelse

  • Navn: Mancage 04 Justerbart Kyskhedsbælte – Black
  • Pris: kr. 449.00
  • Vare ID: 20777
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Mancage 04 Justerbart Kyskhedsbælte - Black

Mancage 04 Justerbart Kyskhedsbælte – Black fra ManCage

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i vores breddegarder. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra ManCage og et godt bud derfra er Mancage 04 Justerbart Kyskhedsbælte – Black. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, varerne kommer pakket neutralt ind, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

Mancage 04 Justerbart Kyskhedsbælte – Black giver helt nyt liv til sexlivet

Mancage 04 Justerbart Kyskhedsbælte – Black er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i en vores rigtig gode kategorier, nemlig denne. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Mancage 04 Justerbart Kyskhedsbælte – Black i den kendte webshop Sinful.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, deriblandt også denne vare. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Mancage 04 Justerbart Kyskhedsbælte – Black – fordele ved at købe online

Husk at når du køber varer i webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det gør en prissammenligning let, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Mancage 04 Justerbart Kyskhedsbælte – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

106 reviews for ManCage 04 Justerbart Kyskhedsbælte - Sort

    Vær den første til at anmelde “ManCage 04 Justerbart Kyskhedsbælte – Sort”