7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Cottelli Bondage Bundløs Teddy med Manchetter – Sort – XL

Flere billeder

357,00 kr.

(51 kundeanmeldelser)

Denne bondage inspirerede Teddy fra Cottellis Bondage Collection er perfekt til en aften, hvor du ikke er bange for at give dig hen til din partner. Kombinationen mellem det transparente mesh materiale, den sorte wetlook og choker giver en fræk kontrast … læs mere her

Er Cottelli Bondage Bundløs Teddy med Manchetter - Black - XL på lager?

Annonce
Køb Cottelli Bondage Bundløs Teddy med Manchetter - Black - XL

Beskrivelse

  • Navn: Cottelli Bondage Bundløs Teddy med Manchetter – Black – XL
  • Pris: kr. 357.00
  • Vare ID: 18941
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Cottelli Bondage Bundløs Teddy med Manchetter - Black - XL

Cottelli Bondage Bundløs Teddy med Manchetter – Black – XL fra Cottelli

Vidste du, at sexlegetøj indgår naturligt i mere end halvdelen af alle parforhold i vores breddegarder. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, kan man finde mange gode sager fra Cottelli der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne Cottelli Bondage Bundløs Teddy med Manchetter – Black – XL. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

Cottelli Bondage Bundløs Teddy med Manchetter – Black – XL giver helt nyt liv til sexlivet

Cottelli Bondage Bundløs Teddy med Manchetter – Black – XL er en af de mest populære varer her på shoppen i den altid eftertragtede varekategori denne. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Cottelli Bondage Bundløs Teddy med Manchetter – Black – XL fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også denne vare. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Cottelli Bondage Bundløs Teddy med Manchetter – Black – XL – fordele ved at købe online

Når webshops leverer dine produkter, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, på tværs af forskellige webshops. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Cottelli Bondage Bundløs Teddy med Manchetter – Black – XL på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

51 reviews for Cottelli Bondage Bundløs Teddy med Manchetter - Sort - XL

    Vær den første til at anmelde “Cottelli Bondage Bundløs Teddy med Manchetter – Sort – XL”