7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Baseks Vibrerende Dobbelt Par Penisring

Flere billeder

159,00 kr.

Ønsker I at tage jeres erotiske lege til næste niveau? Så skal denne Vibrerende Dobbelt Par Penisring fra baseks nok sørge for at give jer skønne fælles orgasmer. Den dobbelte penisring har to fleksible ringe der hver sættes om roden af penis og hans kugl … læs mere her

Er baseks Vibrerende Dobbelt Par Penisring - Purple på lager?

Annonce
Køb baseks Vibrerende Dobbelt Par Penisring - Purple

Beskrivelse

  • Navn: baseks Vibrerende Dobbelt Par Penisring – Purple
  • Pris: kr. 159.00
  • Vare ID: 23183
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
baseks Vibrerende Dobbelt Par Penisring - Purple

baseks Vibrerende Dobbelt Par Penisring – Purple fra baseks

Det er ikke kun i storbyerne, at sexlegetøj er blevet meget mere almindeligt i Europa. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra baseks og der er mange, der har haft stor fornøjelse af denne baseks Vibrerende Dobbelt Par Penisring – Purple. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, dine varer leveres i en neutral indpakning, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

baseks Vibrerende Dobbelt Par Penisring – Purple giver helt nyt liv til sexlivet

baseks Vibrerende Dobbelt Par Penisring – Purple er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i vores varekategori denne. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber baseks Vibrerende Dobbelt Par Penisring – Purple hos onlineshoppen Sinful.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg produktet er på siden. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

baseks Vibrerende Dobbelt Par Penisring – Purple – fordele ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er der bedre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste baseks Vibrerende Dobbelt Par Penisring – Purple på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Baseks Vibrerende Dobbelt Par Penisring”