7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Late X Latex Showmaster Åben Boxershorts Mænd – Sort – 2XL

Flere billeder

510,00 kr.

(88 kundeanmeldelser)

Disse boxershorts fra Late X er designet med lange ben og en fræk frontåbning til penis og testikler. Perfekt til diverse fetish fester og kinky lejligheder. Modellen er designet i et helt simpelt og regulært fit. Brug dem sammen med andet latex eller lad … læs mere her

Er Late X Latex Showmaster Åben Boxershorts Mænd - Black - 2XL på lager?

Annonce
Køb Late X Latex Showmaster Åben Boxershorts Mænd - Black - 2XL

Beskrivelse

  • Navn: Late X Latex Showmaster Åben Boxershorts Mænd – Black – 2XL
  • Pris: kr. 510.00
  • Vare ID: 17600
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Late X Latex Showmaster Åben Boxershorts Mænd - Black - 2XL

Late X Latex Showmaster Åben Boxershorts Mænd – Black – 2XL fra Late X

Mange bruger sexlegetøj til at give krydderi til sexlivet, det gælder også folk i vores breddegarder. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er produkterne fra Late X og et af de helt populære produkter er denne Late X Latex Showmaster Åben Boxershorts Mænd – Black – 2XL. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

Late X Latex Showmaster Åben Boxershorts Mænd – Black – 2XL giver helt nyt liv til sexlivet

Late X Latex Showmaster Åben Boxershorts Mænd – Black – 2XL er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i vores varekategori denne. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Late X Latex Showmaster Åben Boxershorts Mænd – Black – 2XL ved den velkendte shop Sinful.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Late X Latex Showmaster Åben Boxershorts Mænd – Black – 2XL – fordele ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I onlineshoppen er der ingen kø så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Mange leder efter den billigste Late X Latex Showmaster Åben Boxershorts Mænd – Black – 2XL på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

88 reviews for Late X Latex Showmaster Åben Boxershorts Mænd - Sort - 2XL

    Vær den første til at anmelde “Late X Latex Showmaster Åben Boxershorts Mænd – Sort – 2XL”