7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker – Sort

Varenummer (SKU): 16523 Kategorier: , , , ,
Flere billeder

419,00 kr.

(93 kundeanmeldelser)

Tænder du på pirrende dominans og kinky undertrykkelse? Cock Blocker silikone kyskhedsbæltet lukker penis helt inde og giver din partner fuld kontrol over din erektion. Når du selv eller din partner har sat det fleksible kyskhedsbælte fast, er det ikke mu … læs mere her

Er Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker - Black på lager?

Annonce
Køb Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker - Black

Beskrivelse

  • Navn: Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker – Black
  • Pris: kr. 419.00
  • Vare ID: 16523
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker - Black

Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker – Black fra Fantasy C-Ringz

Sexlegetøj er af mange brugt til at sætte liv i soveværelserne rundt omkring i Norden. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra Fantasy C-Ringz og mangler du eller I noget der kan give lidt ekstra liv, kan I roligt prøve denne Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker – Black. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, varerne kommer pakket neutralt ind, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker – Black giver helt nyt liv til sexlivet

Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker – Black kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i vores varekategori denne. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker – Black i webshoppen Sinful.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, og der er det oplagte valg denne vare. Når der handles i webshop er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker – Black – fordele ved at købe online

Når webshops leverer dine produkter, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, som gør det let at sammenligne priser, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

93 reviews for Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker - Sort

    Vær den første til at anmelde “Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker – Sort”