7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Pasante Unique Latexfri Kondomer 72 stk – Klar

Flere billeder

799,00 kr.

(103 kundeanmeldelser)

Pasante Unique er en pakke med allergivenlige kvalitets kondomer, der er udviklet specielt til dig med latex allergi. Udover at være latexfri, er Pasante Unique også verdens tyndeste kondomer og de er derfor ideelle til dig, som vil endnu tættere på den r … læs mere her

Er Pasante Unique Latexfri Kondomer 72 stk - Klar på lager?

Annonce
Køb Pasante Unique Latexfri Kondomer 72 stk - Klar

Beskrivelse

  • Navn: Pasante Unique Latexfri Kondomer 72 stk – Klar
  • Pris: kr. 799.00
  • Vare ID: 14346
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Pasante Unique Latexfri Kondomer 72 stk - Klar

Pasante Unique Latexfri Kondomer 72 stk – Klar fra Pasante

Vidste du, at sexlegetøj indgår naturligt i mere end halvdelen af alle parforhold i Danmark. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra Pasante og den mest populære vare er nok denne Pasante Unique Latexfri Kondomer 72 stk – Klar. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Pasante Unique Latexfri Kondomer 72 stk – Klar giver helt nyt liv til sexlivet

Pasante Unique Latexfri Kondomer 72 stk – Klar ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i varegruppen denne. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Pasante Unique Latexfri Kondomer 72 stk – Klar fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Pasante Unique Latexfri Kondomer 72 stk – Klar – fordele ved at købe online

Når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Mange leder efter den billigste Pasante Unique Latexfri Kondomer 72 stk – Klar på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

103 reviews for Pasante Unique Latexfri Kondomer 72 stk - Klar

    Vær den første til at anmelde “Pasante Unique Latexfri Kondomer 72 stk – Klar”