7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Bijoux Indiscrets Burlesque Pasties Læder Brystsmykker – Sort

Varenummer (SKU): 10517 Kategorier: , , ,
Flere billeder

159,00 kr.

(20 kundeanmeldelser)

Burlesque Pasties brystsmykkerne er lavet af læder og satinsnor. De påsættes ved at sætte de 2 stk. medfølgende dobbelt-klæbende tape stykker på bagsiden af læder brystsmykkerne. Tapen holder længe, hvis du sørger for at være helt ren på kroppen, inden de … læs mere her

Er Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker - Black på lager?

Annonce
Køb Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker - Black

Beskrivelse

  • Navn: Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker – Black
  • Pris: kr. 159.00
  • Vare ID: 10517
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker - Black

Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker – Black fra Bijoux Indiscrets

Rigtig mange par – og også singler, bruger sexlegetøj som en del af deres seksualitet i vores breddegarder. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, kan man finde mange gode sager fra Bijoux Indiscrets og et godt bud derfra er Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker – Black. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker – Black giver helt nyt liv til sexlivet

Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker – Black er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i vores gruppe af varer denne. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker – Black hos den populære shop Sinful.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, det kan jo passende være produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker – Black – fordele ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Mange leder efter den billigste Bijoux Burlesque Pasties Læder Brystsmykker – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

20 reviews for Bijoux Indiscrets Burlesque Pasties Læder Brystsmykker - Sort

    Vær den første til at anmelde “Bijoux Indiscrets Burlesque Pasties Læder Brystsmykker – Sort”