7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Heavy Hitters Lille Butt Plug med Vægt – Sort

Flere billeder

199,00 kr.

(100 kundeanmeldelser)

Udforsk dit hemmelige kammer med denne lille butt plug med vægt fra Heavy Hitters, der er klar til at guide dig ind i den pirrende verden af anal forkælelse. Pluggen har en beskeden størrelse og er perfekt til dig, der allerede har en smule erfaring med a … læs mere her

Er Heavy Hitters Lille Butt Plug med Vægt - Sort på lager?

Annonce
Køb Heavy Hitters Lille Butt Plug med Vægt - Sort

Beskrivelse

  • Navn: Heavy Hitters Lille Butt Plug med Vægt – Sort
  • Pris: kr. 199.00
  • Vare ID: 26415
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Heavy Hitters Lille Butt Plug med Vægt - Sort

Heavy Hitters Lille Butt Plug med Vægt – Sort fra Heavy Hitters

Vidste du, at sexlegetøj indgår naturligt i mere end halvdelen af alle parforhold i vores breddegarder. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, er der er et brand, som altid leverer, nemlig Heavy Hitters og et godt bud derfra er Heavy Hitters Lille Butt Plug med Vægt – Sort. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

Heavy Hitters Lille Butt Plug med Vægt – Sort giver helt nyt liv til sexlivet

Heavy Hitters Lille Butt Plug med Vægt – Sort findes stadig i Top-10 eller tæt på i kategorien denne. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Heavy Hitters Lille Butt Plug med Vægt – Sort i webshoppen Sinful.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Heavy Hitters Lille Butt Plug med Vægt – Sort – fordele ved at købe online

Når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Derudover har du et meget større udvalg, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Når du handler online er du også fri for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste Heavy Hitters Lille Butt Plug med Vægt – Sort på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

100 reviews for Heavy Hitters Lille Butt Plug med Vægt - Sort

    Vær den første til at anmelde “Heavy Hitters Lille Butt Plug med Vægt – Sort”