7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Flere billeder

179,00 kr.

(48 kundeanmeldelser)

Er du nysgerrig på pirrende dildo leg, så er Sinful Slender Silikone Dildo i small lavet specielt til dig. Den slanke, sorte dildo med diskret længde og fylde er den perfekte introduktion til et helt univers af nydelsesfulde lege og skøn stimulation, uans … læs mere her

Er Sinful Slender Silikone Dildo Small - Black på lager?

Annonce
Køb Sinful Slender Silikone Dildo Small - Black

Beskrivelse

  • Navn: Sinful Slender Silikone Dildo Small – Black
  • Pris: kr. 179.00
  • Vare ID: 16632
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Sinful Slender Silikone Dildo Small - Black

Sinful Slender Silikone Dildo Small – Black fra Sinful

Mange bruger sexlegetøj til at give krydderi til sexlivet, det gælder også folk i vores breddegarder. Der er mange, der gerne vil have lidt mere liv i deres sexliv og, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, er der mange gode bud fra Sinful og den mest populære vare er nok denne Sinful Slender Silikone Dildo Small – Black. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, dine varer leveres i en neutral indpakning, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Sinful Slender Silikone Dildo Small – Black giver helt nyt liv til sexlivet

Sinful Slender Silikone Dildo Small – Black findes stadig i Top-10 eller tæt på i den eftertragtede varegruppe denne. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Sinful Slender Silikone Dildo Small – Black hos den populære shop Sinful.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Sinful Slender Silikone Dildo Small – Black – fordele ved at købe online

Køber du varer online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Sinful Slender Silikone Dildo Small – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

48 reviews for Sinful Slender Silikone Dildo Small - Sort

    Vær den første til at anmelde “Sinful Slender Silikone Dildo Small – Sort”