7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

You2Toys Penis Sleeve Silikone

Varenummer (SKU): 12676 Kategorier: , , ,
Flere billeder

79,00 kr.

Penis Sleeve Silikone fungerer både som et stimulerende sleeve og en penisring. Den skaber et tryk omkring hans penis og giver ham derved en fyldigere og hårdere erektion. Kan både sætte på ved penisroden og yderst på penis, lige under penishovedet. Penis … læs mere her

Er You2Toys Penis Sleeve Silikone - Black på lager?

Annonce
Køb You2Toys Penis Sleeve Silikone - Black

Beskrivelse

  • Navn: You2Toys Penis Sleeve Silikone – Black
  • Pris: kr. 79.00
  • Vare ID: 12676
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
You2Toys Penis Sleeve Silikone - Black

You2Toys Penis Sleeve Silikone – Black fra You2Toys

Der er i alle byer folk, der har taget sexlegetøj til sig, og det gælder også her i Norden. Der er mange, der gerne vil have lidt mere liv i deres sexliv og, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er der mange, der finder det de leder efter hos You2Toys og folk er rigtig glade for denne You2Toys Penis Sleeve Silikone – Black. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, varerne kommer pakket neutralt ind, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

You2Toys Penis Sleeve Silikone – Black giver helt nyt liv til sexlivet

You2Toys Penis Sleeve Silikone – Black kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den populære kategori denne. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber You2Toys Penis Sleeve Silikone – Black online hos webshoppen Sinful.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, det kan jo passende være dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

You2Toys Penis Sleeve Silikone – Black – fordele ved at købe online

Husk at når du køber varer i webshops, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste You2Toys Penis Sleeve Silikone – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “You2Toys Penis Sleeve Silikone”