7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Vixen Creations Bandit VixSkin Dildo 20,5 cm – Lysebrun

Flere billeder

931,00 kr.

(36 kundeanmeldelser)

Vil du kun have det bedste af det bedste, så er Vixen Creations Bandit VixSkin et must-have for dig. Den håndlavede dildo fra det kendte brand Vixen er lavet af silikone af den højeste kvalitet og føles meget realistisk. Den kan både bruges i en fræk solo … læs mere her

Er Vixen Creations Bandit VixSkin Dildo 20,5 cm - Light Brown på lager?

Annonce
Køb Vixen Creations Bandit VixSkin Dildo 20,5 cm - Light Brown

Beskrivelse

  • Navn: Vixen Creations Bandit VixSkin Dildo 20,5 cm – Light Brown
  • Pris: kr. 931.00
  • Vare ID: 15555
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Vixen Creations Bandit VixSkin Dildo 20,5 cm - Light Brown

Vixen Creations Bandit VixSkin Dildo 20,5 cm – Light Brown fra Vixen Creations

Vidste du, at sexlegetøj indgår naturligt i mere end halvdelen af alle parforhold i Norden. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, er produkterne fra Vixen Creations og et godt bud derfra er Vixen Creations Bandit VixSkin Dildo 20,5 cm – Light Brown. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Vixen Creations Bandit VixSkin Dildo 20,5 cm – Light Brown giver helt nyt liv til sexlivet

Vixen Creations Bandit VixSkin Dildo 20,5 cm – Light Brown kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i vores gruppe af varer denne. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret med når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Vixen Creations Bandit VixSkin Dildo 20,5 cm – Light Brown i den kendte webshop Sinful.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Vixen Creations Bandit VixSkin Dildo 20,5 cm – Light Brown – fordele ved at købe online

Når du handler online, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Mange leder efter den billigste Vixen Creations Bandit VixSkin Dildo 20,5 cm – Light Brown på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

36 reviews for Vixen Creations Bandit VixSkin Dildo 20,5 cm - Lysebrun

    Vær den første til at anmelde “Vixen Creations Bandit VixSkin Dildo 20,5 cm – Lysebrun”